YÜKSEKOKULUMUZ 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ

Trakya Üniversitesi’nde mezuniyet coşkusu çevrim içi törenlerle devam ediyor. Trakya Üniversitesi Arda Meslek Yüksekokulu, diploma almaya hak kazanan öğrenciler için çevrim içi mezuniyet töreni düzenledi.

Trakya Üniversitesi, mezun olan öğrenciler için düzenlediği mezuniyet törenlerine çevrim içi olarak devam ediyor. Trakya Üniversitesi Arda Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan öğrenciler, diplomalarına salgın tedbirleri kapsamında çevrim içi olarak düzenlenen törenle kavuştu.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından Trakya Üniversitesi tanıtım filmi izlenmesi ile başlayan törende mezun öğrenciler adına bir konuşma gerçekleştiren okul birincisi Deniz Kaya, başarılı olmak adına çok çaba gösterdiklerini ifade ederek, başarılarında emeği geçen akademisyenlere ve ailelere teşekkür etti.

Arda Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yeşim Yeşiloğlu ise “Arda Meslek Yüksekokulu olarak alanlarında iyi yetişmiş, donanımlı bireyler yetiştirmenin yanı sıra çağdaş, sorun çözmeye odaklı, paylaşımcı 247 gencimizi ülkemizin hizmetine sumanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitim-öğretim emek, yatırım ve sabır ister. En önemlisi de vizyon sahibi olmayı gerektirir.” diyerek öğrencilere gerekli donanımları sağlayan ve yatırım yapan Trakya Üniversitesi yönetimine ve özenli çalışmaları ile öğrencilerin iyi şekilde yetişmelerini sağlayan öğretim elemanlarına ve idari personele teşekkür etti.

Konuşmasının devamında ailelere ve öğrencilere seslenen Prof. Dr. Yeşim Yeşiloğlu “Büyük fedakârlıklarla onları yetiştiren anne babalar, toplum olarak sizlere şükran borçluyuz. Onlara baktıkça geleceği ne kadar sağlam bireylere teslim ettiğimizi görüyoruz. Onlarla gurur duyuyoruz. Sizler de evlatlarınızla ne kadar gurur duysanız azdır. Sevgili öğrencilerim sizler üniversite mezunu olarak çağdaş kimliğinizle toplama örnek olmalısınız. Önce insan anlayışını unutmayıp, etik değerlere bağlı dürüst, çalışkan ve üretken olursanız başarı da sizlerle beraber gelecektir. Sizlerin ülkemiz için en iyisini yapacağınıza inancım sonsuzdur. Değerli öğrencilerim sizlere veda etmiyoruz, sizleri yeni başlangıca, hayata uğurluyoruz. Hepinizi içtenlikle kucaklıyor, yolunuz açık ve aydınlık olsun.” dedi.

Mezuniyet törenine, bir video mesaj ile katılan ve mezun öğrencilere seslenen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise ülkesine, çevresine ve insanlığa fayda sağlayan bireyler olmanın kendileri için en büyük gurur ve mutluluk kaynağı olacağını vurguladı. Mezun öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar da dileyen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Edirne’yi ve Trakya Üniversitesini unutmamalarını istedi.

Dereceye giren öğrencilerin takdim edilmesi ile devam eden tören, Arda Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarının mezunlara tebrik mesajlarının yayınlanmasının ardından mezun olan öğrencilerin isimlerinin okunması ve meslek andının söylenmesiyle son buldu.
Ek Resimler
Bu içerik 27.07.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 929 kez okundu.