YENİ AŞÇILARIMIZDAN GURUR VERİCİ PERFORMANSTürkiye Aşçılar Federasyonunun İstanbul Eyüp Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlediği ‘’ 17. Uluslararası Mutfak Günleri ’’nde Üniversitemizi temsil eden Yüksekokulumuz öğrencileri madalyalarla döndüler. Bireysel ve ekip olarak kategorilerin yer aldığı yarışmada, Çiğdem TOZAL Gümüş Madalya, Üniversite düzeyi ana yemek kategorisinde Mert ÖRGEN Velout Soslu Tavuk Sarma ile Gümüş Madalya kazanırken; Üniversite düzeyi Modern Türk Mutfağı kategorisinde Hibeş Soslu Portakal Dilimi üzerinde kereviz sote, Kuru Baklalı Pancarlı Enginar, Kırmızı Biberli Kabak Şayan, Bearnise Soslu Levrek Fileto patates ve brokoli eşliğinde ve tatlı olarak Akdeniz Sarması ile Seda NUR DİKÇE, Deniz KAYA ve Erkutay AVCI Gümüş Madalya kazandılar. Yarışmadan madalyalar ile dönen öğrencilerimiz için Yüksekokulumuz Seminer salonunda düzenlenen törende müdürümüz Prof.Dr.Yeşim YEŞİLOĞLU yaptığı konuşmada ‘’ilk eğitime başladığı günden bu yana katıldıkları her yarışmadan ödüllerle dönen öğrencilerimizin yeteneklerini öğretim elemanı hocalarının bilgi ve tecrübeleriyle pekiştirerek olağanüstü ürünler ortaya çıkardıklarını, üniversitemizin adını en iyi şekilde duyurduklarını belirtti.’’Yarışmadan madalyalarla dönen öğrencilere Teşekkür belgeleri ‘nin verilmesinin ardından tören toplu fotoğraf çekimi ile sonlandırıldı. Ek Resimler Bu içerik 26.02.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1832 kez okundu.
|