TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK KARİYER FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde, Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde, Trakya Üniversiteler Birliğine üye Kırklareli Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile başta Edirne Valiliği olmak üzere bu üniversitelerimizin bulunduğu illerin Valilikleri iş birliğiyle gerçekleştirilecek Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı için geri sayım başladı.
 “Yetenek Her Yerde” sloganıyla Türkiye çapında ülkenin önde gelen kurum, kuruluş ve firmaları ile kariyer basamaklarının başında olan öğrencileri, mezunları ve vatandaşları bir araya getirecek bölgesel kariyer fuarları 27-28 Aralık 2023 tarihlerinde Edirne’de gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda, Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde organize edilecek fuar Balkan Yerleşkesinde üç farklı noktada yüzlerce kurum ve on binlerce insanı buluşturacak.
Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu: Öğrencilerimizi ve bölge halkımızı istihdamla buluştururken firmalarımızı da yetişmiş insan gücü ile bir araya getireceğiz.
Trakya Üniversiteler Birliği üyesi Çanakkale Onsekiz Mart, Kırklareli, Bandırma Onyedi Eylül ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi paydaşlığında Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen fuarın 295 kurum ve yaklaşık 40 bin kişiyi bir araya getirdiğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Bölgemizin 5 üniversitesinin öğrencileri ve halkımızı kariyer yolculuklarında hayalini kurdukları firmalarla bir araya getirdik. Bu sene hedefimiz, 400’ün üzerinde kurum, kuruluş ve firmayı 50 bin genç ile buluşturmak. Ülkemizin önde gelen firmaları ve devletimizin tüm kurumları da o gün burada bizlerle olacak ve söyleşiler, paneller, similasyonlar düzenleyeceğiz. Bu kapsamda önemli isimleri ağırlayacağımız fuarımıza, öğrencilerimizi, mezunlarımızı ve bölge halkımızı davet ediyorum.” şeklinde konuştu.
Ek Dosyalar
Bu içerik 26.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 194 kez okundu.