TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ARDA MESLEK YÜKSEKOKULUNDA MEZUNİYET SEVİNCİ

Yüksekokulumuzun 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nda mezun olmaya hak kazanan öğrencileri için tören düzenlendi.

Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezinde düzenlenen törende, öğrencilerimizin ve ailelerinin mutlulukları gözlerinden okunurken diplomalarını hocalarının ellerinden alan öğrenciler, törenin sonunda hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyet coşkusunu yaşadılar.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin müzik dinletisi ile başlayan törende mezun öğrenciler adına bir konuşma gerçekleştiren Yüksekokulumuz birincisi Aslı Galata, çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, “Bugün kendimi hem gururlu hem de çok hüzünlü hissediyorum. İki yıl boyunca hocalarımla ve arkadaşlarımla çok değerli anılar biriktirerek üniversite eğitimimi tamamladım. Bu yolda çok çalıştım, çok emek harcadım. Bu başarıyı elde ettiğim için kendim ve ailem adına çok mutluyum. Değerli hocalarım kendi dallarında bilgi ve birikimlerini bize en iyi şekilde aktararak başarıya ulaşmamı sağladılar. Başta sayın okul müdürümüze ve hocalarıma teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. 

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Yeşim Yeşiloğlu'da; "Arda Meslek Yüksekokulu olarak alanlarında iyi yetişmiş, donanımlı olmanın yanı sıra çağdaş, sorun çözme odaklı, paylaşımcı 144 gencimizi daha ülkemiz hizmetine sunmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

Mezuniyet törenimize, bir video mesaj ile katılan Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise öğrencilerin Trakya Üniversitesinden donanımlı bireyler olarak mezun olduklarını vurgulayarak hayatta başarılar diledi.

Tören, mezun öğrencilerimize plaket ve mezuniyet belgelerinin verilmesiyle birlikte meslek andının okunması ve kep atma seremonisi ile sona erdi.

Ek Resimler
Bu içerik 12.07.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 354 kez okundu.