Şişecam & Kimya ve Laboratuvar Teknoloji Programları Firma - Öğrenci Buluşması Gerçekleştirildi

Merkezimiz ve Arda Meslek Yüksekokulu koordinasyonluğunda Şişecam A.Ş.'nin katkılarıyla Şişecam & Kimya ve Laboratuvar Teknoloji Programları Firma - Öğrenci Buluşması 7 Aralık 2021'de çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Etkinlikte 2021-2022 döneminde işyeri eğitimi yapacak Kimya ve Laboratuvar Teknolojisi öğrencileri ile Şişecam Ar-Ge Merkezi Malzeme Analiz ve Karakterizasyon Müdürü Burak İZMİRLİOĞLU, Şişecam Genel Merkez İşveren Marka Yöneticisi Ebru KAHRAMAN, İşveren Markası Uzmanı Ömür ÇULFAZ ve İç İletişim Uzmanı Deniz TİMİNCİOĞLU buluşarak işyeri eğitimi süreçleri hakkında bilgiler aktardılar. 

Etkinliğe Kariyer Merkezi'nden Merkez Müdürü Prof. Dr. Hakkı Mevlüt ÖZCAN ile Öğr. Gör. Ayşe ÇELİK TAŞKIN, Arda Meslek Yüksekokulu'ndan Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hatice Palüzar ile Kimya Teknolojisi Programı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ünal GEÇGEL katılım sağladı. 

Arda Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Hatice PALÜZAR ile Doç. Dr. Ünal GEÇGEL Şişecam yetkililerine öğrencilerin işyeri eğitimi süreçlerine dair bilgiler aktardılar. Öğr. Gör. Ayşe ÇELİK TAŞKIN ise Şişecam Ar-Ge merkezi için başvuru kanalı hakkında bilgiler aktararak detaylı bilgi talebi olan öğrencilerin başvuru süresi tamamlanmadan(31 Aralık 2021'e dek ) Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezine ulaşabileceklerinin altını çizdi.

Etkinlik öğrencilerin soruları ile son buldu. 

Hali hazırda etkinlik öncesinde başvuru yapan öğrencilerin bilgileri ise etkinlik sonunda firma yetkilileri ile paylaşılmış olup ilgili öğrenciler için değerlendirme sürecine geçilmiştir. 
Ek Resimler
Bu içerik 10.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 367 kez okundu.