ŞİŞECAM - 3+1 İŞ YERİ EĞİTİMİ UYGULAMASI İLANI

Değerli Öğrencilerimiz;

3+1 kapsamında Yetenek Kapısı portalı üzerinde ilanı bulunan Şişecam A.Ş. firması için öğrenci değerlendirme süreci başlayacağından başvurularınızın 23 Aralık 2022'ye dek tamamlamanızı öneririz.

Kariyerinizde başarılar!

Genel Nitelikler

· Meslek Yüksek Okulları’nın; Makine, Elektrik&Elektronik, Mekatronik, Otomotiv, Kalıp İK, İSG, Büro Yönetimi, Laboratuvar Teknolojileri, Basım Yayın Teknolojileri, Dış Ticaret, Lojistik, İşletme Yönetimi vb. bölümlerinin 2 sınıfında okuyorsan,

· Öğrenme çevikliği ve analitik düşünme becerilerine sahipsen,

· İletişimine güveniyor, iyi bir ekip oyuncusu olduğunu düşünüyorsan,

Şişecam’ın Kocaeli/Gebze'de bulunan Ar-Ge merkezinde veya Türkiye’nin farklı şehirlerinde yer alan fabrikalarında 3+1 iş yeri eğitimi uygulaması kapsamında kariyerine ilk adımı atman için aramıza seni de bekliyoruz.

3+1 İş Yeri Eğitiminin bir parçası olarak;

· Fabrika’da gerçekleştireceğin stajınla tüm farklı üretim şekillerini, tedarik zinciri ve kalite süreçlerini gözlemleyebilir ve fabrikada çalışma ortamını yerinde deneyimleyebilirsin.

· Ar-Ge Merkezi’nde ise; araştırma ve teknolojik geliştirmeleri inceleyerek, uluslararası ölçekteki laboratuvarlarda çalışmayı deneyimleyebilirsin. Tasarım merkezinde cam tasarım süreçlerini yerinde gözlemleyebilirsin.

3+1 İş Yeri Eğitimi Uygulaması kapsamında Kocaeli/Gebze'de bulunan Ar-Ge Merkemizde ve Ankara/Polatlı, Eskişehir, Bursa/Yenişehir, Kırklareli/ Lüleburgaz, Mersin, Balıkesir, Denizli'de yer alan üretim tesislerimizde stajını gerçekleştirebilirsin.

İlana Yetenek Kapısı'na giriş yaparak İş/Staj İlanları alanından da erişebilir ve başvuru yapabilirsin.

Bu içerik 20.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 261 kez okundu.