SEKTÖRÜN ÖNDE GELEN BIÇAK FİRMASI PİRGE, YÜKSEKOKULUMUZ AŞÇILIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Yüksekokulumuz tarafından, Aşçılık programı öğrencilerine yönelik ''Günümüzde Kesici Aletler ve Bıçakçılık'' konulu eğitim semineri düzenlendi. Seminere yüksekokul müdürümüz Prof.Dr.Yeşim YEŞİLOĞLU, Aşçılık programı Öğr.Gör.Sedat KOCADOĞAN,Öğr.Gör.Çağla YUMUK MERCAN,ve Öğr.Gör.Zeynep TUÇ ile aşçılık programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri katıldı. Pirge Bıçakçılık İmaj Müdürü Tankut PAÇACI ve Bıçak Danışmanı Şef Sadık DOĞAN tarafından bıçağın anatomisi, kullanımı, seçimi, çeşitleri ve bakımı gibi konular ile ilgili eğitim verildi. ''Pirge ile Günümüzde Kesici aletler ve Bıçakçılık Semineri''ile öğrencilerimizin mutfakta ilk tanıştığı ve çok yakın dost olduğu bıçakların üretm süreçleri, modelleri ve kesim teknikleri ile ilgili detaylı bilgilere ve tecrübeye sahip olmaları için destek sağlandı. Eğitimin sonunda Yüksekokul müdürümüz tarafından Sayın Tankut PAÇACI ve Sayın Sadık DOĞAN'a plaket takdimi yapılarak, verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür edildi. Eğitim toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Bu içerik 30.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 661 kez okundu.