SANOFİ TEKNİK GEZİSİ

19.12.2017 Salı günü, okulumuz Kimya Teknolojisi Programı 2. sınıf öğrencilerimizin katılımı ile ilaç üretim teknolojisi hakkında bilgi almak üzere Kırklareli Lüleburgaz’da bulunan Sanofi Sağlık Ürünleri Ltd. Şti.’ne teknik gezi düzenlenmiştir.

Öğr. Gör. Duygu Şahin Gül ve Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger önderliğinde gerçekleştirilen gezide öğrencilere öncelikle fabrikanın tanıtımı yapılıp, ilaç üretim teknolojisi ve kalite kontrolü hakkında detaylı bilgiler verilerek, öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Bu vesile ile gezilerin gerçekleşmesinde bize yardımcı olan Sanofi İnsan Kaynakları Müdürü Yılmaz Karamürsel’e, Sosyal İşler Uzman Yardımcısı Ekin Yanık’a, Teknik Operasyonlar Yöneticisi Ayşe Figen Onuk Gönen’e, gezide bize rehberlik eden Teknik Operasyonlar Sorumlu Uzmanı Ayça Aldemir Potur’a ve tüm değerli çalışanlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu içerik 20.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 790 kez okundu.