Prof.Dr. NEZİH B. MÜFTÜGİL SEMİNER VERDİ

Gıda sektöründe tecrübeleri ve başarıları ile saygın bir yer edinmiş USAŞ Uçak Servisi A.Ş/Turkish DO&CO Hava Yolları İkram A.Ş Hijyen ve Kalite Güvence Müdürü aynı zamanda Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Prof.Dr. Nezih B. MÜFTÜGİL Arda Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi ve Aşçılık programı öğrencilerine ''Gıda Zincirindeki değişimlerin ışığında Aşçılar ve Gıda Teknikerlerinin geleceği'' isimli bir seminer vererek öğrencilerimizin gıda sektöründeki sorunlar ve çözümleri hakkında bilgilenmelerini sağlamıştır. MÜFTÜGİL konuşmasında 44 yıllık kariyerinde yaşadıklarını da aktararak başarının istemek ve hayllerinin peşinde koşmakla birlikte geldiğini belirtti. Aynı zamanda 3+1 eğitim sisteminde Arda Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi programından 2 öğrencimizi bu dönem Turkish DO&CO Hava Yolları İkram A.Ş 'de iş yeri uygulamasına kabul ettiklerini öğrencilerimize iletirken önümüzdeki dönemde bu sayının artacağını ve daha fazla öğrencimizi iş yeri uygulaması için firmalarına kabul edeceklerinin müjdesini de verdi.Seminer sonunda öğrencilerin sorularını cevapladıktan sonra Arda Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof.Dr.Yeşim YEŞİLOĞLU tarafından kendisine plaket takdim edildi.
Bu içerik 24.04.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 2345 kez okundu.