ÖĞRETİM ÜYELERİMİZDEN ULUSLARARASI PROJE

Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Hatice PALÜZAR, Okulumuz Öğretim üyesi Prof.Dr. Ünal GEÇGEL ve Dr.Öğr.Üyesi Cengiz CESKO tarafından geliştirilen proje  Kosova Cumhuriyeti Eğitim, Bilim, Teknoloji ve Yenilik Bakanlığı tarafından desteklenmeye hak kazandı.
Dr.Öğr.Üyesi Cengiz CESKO Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümü 2008 yılı mezunlarından olup halen Kosova'da yer alan University of Business and Technology (UBT) de görev yapmaktadır.
Dr.Öğr. Üyesi Cengiz CESKO'nun yürütücü Prof.Dr. Ünal GEÇGEL ve Dr.Öğr.Üyesi Hatice PALÜZAR'ın danışman olduğu ''Tarımsal atık biyomateryallerden aktif karbon sentezi ve atık sulardan kirleticilerin uzaklaştırılması'' başlıklı proje Kosova Cumhuriyeti Eğitim, Bilim,Teknoloji,Yenilik Başkanlığı tarafından desteklenmeye hak kazandı.
Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Bu içerik 19.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 336 kez okundu.