ÖĞRETİM GÖREVLİLERİMİZ SEDAT KOCADOĞAN VE ÇAĞLA YUMUK MERCAN ''TÜRK MUTFAĞI HAFTASINA '' KATILDI.

21-27 Mayıs tarihleri arasında, tüm dünyada ve ülkemizde çeşitli etkinliklerle kutlanmış olan Türk Mutfağı Haftası ile bu kadim mutfağın hikayesi, tüm derinliği ile uluslararası ölçekte tanıtılmıştır.Türk Mutfağı  Haftasında Yüksekokulumuz Aşçılık Programı Öğr.Gör. Sedat KOCADOĞAN, ''Geleneksel Türk Mutfağı'nın Sağlıklı Yüzü'' başlıklı söyleşiyi gerçekleştirirken Öğr.Gör. Çağla YUMUK MERCAN ise Yemek Sunumu yaparak katkı sağladı. Öğretim görevlilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.
Ek Resimler
Bu içerik 27.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 465 kez okundu.