ÖĞRENCİLERİMİZ ''ESKİMEYEN REÇETELER VE RİTÜELLER'' PANELİNE KATILDILAR

Aşçılık programı öğrencilerimiz Öğr.Gör.Sedat KOCADOĞAN ve Öğr.Gör. Çağla YUMUK MERCAN rehberliğinde T.C Hazine ve Maliye Bakanlığı himayesinde Halkbank koordinatörlüğünde Edirne'de dokuzuncusu düzenlenen ''Eskimeyen Reçeteler ve Ritiüller'' projesinin paneline katıldılar.
Beykent Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğr.Üyesi Dr.Öğr.Üyesi Esat ÖZATA, Turizm ve restoran yatırımcıları ve Gastronomi işletmeleri Derneği Yönetim kurulu üyesi Ebru KORALI, Butterfly Çikolata Firmasının kurucusu Ebru İPEKÇİ Panelist olarak yer aldı. Projenin amacı, Anne reçetelerini toplayarak bir gastronomik miras oluşturmak, Ata Tohumlarımızla zengin bir tohum bankası kurmak ve sektörün ihtiyaç duyduğu kalifiye personel yetiştirmek amacıyla gastronomi liselerinin alt yapısını oluşturarak farkındalılığı arttırmaktır.
Bu içerik 01.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 284 kez okundu.