KOSAVA, İŞ VE TEKNOLOJİ (UBT) ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. EDMOND HAJRİZİ İLE DR.ÖĞR.ÜYESİ CENGİZ CESKO'DAN MÜDÜRÜMÜZ PROF.DR. YEŞİM YEŞİLOĞLU'NA ZİYARET

Kosova, Pristina'da bulunan İş ve Teknoloji Üniversitesi (UBT) Rektörü Prof.Dr. Edmond HAJRİZİ ve aynı üniversitenin Tarım ve Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr.Öğr.Üyesi Cengiz CESKO Müdürümüzü züyaret etti. Ziyarette Müdür Yardımcımız, Dr.Öğr.Üyesi Hatice PALÜZAR ile Prof.Dr.Ünal GEÇGEL'de yer aldı. UBT Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Edmond HAJRİZİ iki Üniversitenin ortak gerçekleştirdiği proje kapsamında Müdürümüz Prof.Dr.Yeşim YEŞİLOĞLU'na deneysel çalışmaların bir kısmını yüksekokulumuzda gerçekleştirebildiklerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Ziyarette Arda Meslek Yüksekokulu ile UBT Üniversitesi Bölümleri arasında gerçekleştirilebilecek olan işbirlikleri hakkında da görüşüldü. Misafirlerimizin ziyareti Aşçılık Programı öğrencilerimizin uygulama dersi kapsamındaki ikramları ile sona erdi.
Bu içerik 19.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 211 kez okundu.