FUTBOL TAKIMIMIZA ''TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ.

Trakya Üniversitesi 26.Kültür Sanat ve 36. Spor Şenlikleri kapsamındaki Futbol müsabakalarında yüksekokulumuza 8 yıl aradan sonra 2.lik kupası kazandıran öğrencilerimiz için bir tören düzenlendi. Yüksekokulumuz bahçesindeki törende müdürümüz Prof.Dr.Yeşim YEŞİLOĞLU yaptığı konuşmada ''Millet olarak en çok ilgilendiğimiz spor dalı olan futbolun bir takım sporu olduğunu, başarıda herkesin rolü olduğunu belirterek yüksekokulumuzu gururlandıran öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin göstermiş olduğu her başarıyı takdir edip ödüllendiriyoruz. Başarılarınızın her alanda devam etmesini diliyorum'' dedi. Takımımız da önümüzdeki sene 1.lik kupasını alacaklarının sözünü verdiler. Tören öğrencilerimize ''TEŞEKKÜR BELGELERİ''nin takdimi ile sona erdi.
Bu içerik 23.05.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1104 kez okundu.