FARMATEK TEKNİK GEZİSİ

20.12.2017 Çarşamba günü, okulumuz Laboratuvar Teknolojisi Programı 2. Sınıf öğrencilerimizin katılımı ile ilaç sektörü hakkında bilgi almak üzere Kırklareli İlinde bulunan Farmatek İlaç San. Ve Tic. A.Ş.  Üretim tesisi ve Ar-Ge’e teknik gezi düzenlenmiştir.

Öğretim elemanlarımızın önderliğinde gerçekleştirilen gezide öğrencilere öncelikle Üretim Müdürü Şener Giritlioğlu tarafından fabrikanın tanıtımı yapılıp, ilaç üretim prosesi hakkında detaylı bilgiler verilerek öğrencilerin soruları cevaplandırıldı. Fabrikanın tanıtımının ardından öğrencilerimiz Kalite Kontrol Müdürü Mehmet Bayram, Kalite Güvence Müdürü Ahmet Karakaş ve Kalite Kontrol Uzmanı Elif Tan önderliğinde laboratuvarları gezip, ilaç sektöründe yapılan analizler hakkında bilgilendirildi. Ayrıca bu sene 3+1 sistemine geçmemiz nedeniyle okulumuzdan 5 öğrenciyi iş yeri uygulamasına kabul edebilecekleri müjdesini de bu gezimiz sırasında almış olduk.  

Bu vesile ile gezilerin gerçekleşmesinde bize yardımcı olan, işletmenin değerli Fabrika Müdürü Elçin Bıyık, İşletmeler Müdürü Şener Giritlioğlu, Kalite Kontrol Müdürü Mehmet Bayram, Kalite Güvence Müdürü Ahmet Karakaş ve gezide bize rehberlik eden tüm çalışanlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ek Resimler
Bu içerik 21.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1378 kez okundu.