CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ŞİŞECAM A.Ş ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında öğrencilerimizle Türkiye Şişecam yetkililerini biraraya getirdik. Dünyanın 5. Avrupa'nın 1. sıradaki büyük üreticisi konumundaki firmanın 1. bölge Laboratuvar müdürü Dr. Fulya ELGİN, Kırklareli Bölge yöneticisi Büşra HERGÜN ve İK Yetkilisi Nilüfer TÜRE konuğumuz oldu. Üniversite - Şişecam iş birliklerinin güçlendirilmesinin hedeflendiği programda okulumuz programlarının staj ve istihdam imkanları, etkili cv hazırlama teknikleri, iş görüşmelerinde mezunlarla beklentiler üzerine konuşmalar yapıldı. Şişecam yetkililerinin, öğrencilerimizin sorularını cevaplamasının ardından etkinliğimiz sona erdi.
Bu içerik 14.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 265 kez okundu.