CUMHURİYETİMİZİN 100.Yılı ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA EXECUTİVE CHEF MEHMET TAŞ ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU.

Cumhuriyetimizin 100.Yılı etkinlikleri kapsamında Executive Chef Mehmet Taş'ı Aşçılık, Yağ Endüstrisi ve Gıda Teknolojisi öğrencilerimiz ile biraraya getirdik.
Executive Chef Mehmet TAŞ konuşmasında gıda üretim merkezlerinin (catering) ürün üretim süreçleri, merkezi üretim birimlerinin tanımı,reçetelerin hesaplanması - standartların sağlanmasına değinerek, catering işletmelerinin kullandığı teknolojik cihazlar, merkezi üretim birimlerinin tanımı ve soğuk zincir hakkında bilgiler verdi.
Değerli misafirimiz Executive Chef Mehmet TAŞ'ın, öğrencilerimizin sorularını cevaplamasının ardından plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile etkinliğimiz sona erdi.
Ek Resimler
Bu içerik 08.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 343 kez okundu.