Balıkesir Edremit Yılmaz Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Arda MYO'u Ziyaret etti.

22.12.2017 tarihinde Balıkesir Edremit Yılmaz Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından öğrencilerin Yüksekokulumuzu tanıması amacıyla düzenlenen gezide birimimiz ve programlarımızla ilgili bilgiler verilmiş, mezun öğrenci istihdamından bahsedilmiştir.

Balıkesir Edremitten gelen ve yoğun bir öğrenci katılımı ile gerçekleştirilmiş olan okulumuzu tanıtmaya yönelik bu etkinlikte Arda MYO öğretim elemanları tarafından Yüksekokulumuzun laboratuvarları ve hizmet binası gezdirilmiş ve Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Yeşim Yeşiloğlu tarafından okulumuzu tanıtıcı bilgilendirmelerde bulunulmuştur.

Bizleri ziyaret eden Balıkesir Edremit Yılmaz Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerine nazik ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunarız.

Bu içerik 25.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 794 kez okundu.