AŞÇILIK PROGRAMIMIZ ÖDÜLE DOYMUYOR

Aşçılık Programı öğrencilerimiz, Öğr.Gör.Burak İŞÇİMEN ve Öğr.Gör.Alper ÇEVİK öncülüğünde İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen ''International Istanbul Culinary Cup'' Yemek yarışmasına katıldı. Yarışmada Hamide İZVERMEZ Altın Madalya ve Kupa, Erkutay AVCI, Cansu ELDEM ve Burak ÇAKMAZ ve Doruk Efe USLUYER Gümüş Madalya, Mert KARA ve Ece KEMALOĞLU Merit, Doğan MUTLU Bronz Madalya kazandılar, Yarışmadan ödülle dönen öğrenciler için  Yüksekokulumuz seminer salonunda bir tören düzenlendi. Müdürümüz Prof.Dr.Yeşim YEŞİLOĞLU yaptığı konuşmada gittikleri her yarışmadan madalya ile dönen öğrencilere ''bu başarılarınızla kendinizi de müdürlüğümüzü de taçlandırıyorsunuz'' diyerek bu yarışmaların önümüzdeki sene de devam edeceğini belitti ve Öğr.Gör. hocalarınızla daha tecrübeli olarak katılım sağlayacaksınız diyerek bu başarıda imzası olan Öğretim görevlilerini  de tebrik ederek müdürlük olarak her zaman destek sağlayacaklarını ifade etti. Tören Madalya ve Kupa Kazanan öğrencilere ''Teşekkür Belgeleri''nin takdimine geçilerek sonlandırıldı.
Bu içerik 22.05.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 805 kez okundu.