ALGİDA’YA TEKNİK GEZİ

08.05.2018 Salı günü, Yüksekokulumuz Laboratuvar Teknolojisi Programı 1. Sınıf öğrencilerimizin  katılımı ile Dondurma Teknolojisi hakkında bilgi almak üzere Tekirdağ / Ergene’de bulunan Unilever San. Ve Tic. Türk A.Ş. ALGİDA Dondurma Fabrikasına teknik gezi düzenlenmiştir. Öğr. Gör. Zeynep ÇETİN ve Öğr. Gör. Alper ÇEVİK rehberliğinde gerçekleştirilen gezide öğrencilerimize Üretim Müdür Yardımcısı Gıda Mühendisi Duygu Sonay KARAYAZI tarafından Dondurma üretimi ve AR-GE çalışmaları hakkında bilgi verilerek, üretim, laboratuvar ve işletme bölümleri gezdirilmiş daha sonra dondurma tadımı yapılarak öğrencilerimizin soruları cevaplandırılmıştır.
Bize bu teknik gezinin gerçekleşmesinde yardımcı olan başta ALGİDA Dondurma Fabrikası Üretim Müdürü Murat ŞENER’e, Üretim Müdür Yardımcısı Gıda Mühendisi Duygu Sonay KARAYAZI’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz…ResimResimResimResim
Bu içerik 09.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1209 kez okundu.