3+1 EĞİTİM SİTEMİ İŞ YERİ UYGULAMASINDA OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DÖNEM SONU SINAVLARI HAKKINDA

3+1 EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE
 
Staj raporları, 20 Mayıs 2019 Pazartesi gece 24:00’a kadar, trakyakariyer.org sitesinde final raporu kısmına yüklenecektir. (Danışman öğretim elemanlarından onay alan öğrenciler final sınavlarına gelirken staj raporlarını spiral cilt haline getirip, 1 nüsha olarak getireceklerdir. Danışman hocanızdan onay almadan kesinlikle çıktı almayınız. Varsa, danışman hocanızın vereceği düzeltmeleri yaptıktan ve tekrar onay alma sürecini tamamladıktan sonra çıktı alınız. İş yerine, yazdığınız sayfaları imzalatınız ve son olarak spiral cilt yaptırınız.)
STAJ RAPORLARININ HAZIRLANMASINDA DİKKAT EDİLECEK KURALLAR
1. Staj raporları, “Times New Roman” yazı formatı ve “12 Punto” ile yazılacaktır.
2. 23 Mayıs 2019 Perşembe günü, çıktılarını alıp spiral cilt yaptırdığınız staj raporlarınız,  Final sınavı takviminde belirtilen saatte ve derslikte danışman öğretim elemanlarına teslim edilecektir.
3. Staj raporları çıktı alınarak spiral cilt haline getirilecektir.
4. Staj raporlarının sizler tarafından yazılan her sayfası iş yerine imzalatılmış olacaktır.
5. Form 4’de ıslak imzalı orjinalleri ile değiştiriniz denilen belgeler, spiral cilt haline getirilirken, kapak sayfasının arkasına aşağıdaki sırada eklenmelidir;
            -İş yeri uygulama sözleşmesi (ıslak imzalı)
            - İşe başlama bildiri formu (ıslak imzalı)
            - İş yeri uygulaması değerlendirme formu (DİKKAT! Bu form iş yeri tarafından sizlere kapalı zarf halinde verildi ise staj dosyasına eklemeden, kapalı halde ilgili öğretim elemanına teslim ediniz.)
            - Form 4’de değerlendirme formunun ardından gelen “ıslak imzalı form ile değiştirin” denilen form sizlerde olmadığından dolayı dikkate almayınız.
 
Bu içerik 15.05.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 824 kez okundu.