2021-2022 Eğitim öğretim yılı bahar yarıyılında staj yapacak öğrencilerimize açıklama

Staj yapacak olan öğrencilerimizin staj danışmanlarını gösteren belge ektedir. Ders seçiminde danışmanınıza ait olan staj dersini seçmeniz gerekmektedir.
7 Şubat mesai bitimine kadar, staj yapacak olan öğrencilerimizin SGK provizyonlarını Teams üzerinden oluşturulmuş olan ekiplere yüklemeleri gereklidir. ( ekran görüntüsü, pdf,…. Vb. şeklinde yükleyebilirsiniz)
Sağlık Provizyonu Belgesini almak için; www.turkiye.gov.tr e-devlet web uygulamasına giriş yaparak SGK Kurumu altında Ortak (4A/4B/4C) Hizmetler kategorisindeki SPAS Müstehaklık Sorgulama(Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi) bağlantısını tıklayarak provizyon çıktısını alabilirsiniz.
Öğrencilerimizin staja başlayacakları tarih olan 14 Şubat tarihinde sitemizde bulunan 3+1 uygulama süreci bölümünde bulunan “işe başlama bildiri formu”nun çıktısını alarak staj yapacakları işyerine imzalatmaları ve aynı gün içerisinde Teamste oluşturulan staj ekiplerine yüklemeleri gerekmektedir.
Bu içerik 01.02.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 1383 kez okundu.