|
|
GIDA TEKNOLOJİSİ
|
YAĞ ENDÜSTRİSİ
|
KİMYA TEKNOLOJİSİ
|
LABORATUVAR TEKNOLOJİSİ
|
|
|
I
|
II
|
I
|
II
|
I
|
II
|
I
|
II
|
21.05.2018 PAZARTESİ
|
9.00-10.30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10.30-12.00
|
Gıdalarda Temel İşl. 2
Öğr. Gör. Fatmagül Halıcı Demir
Gıda II
|
|
|
Ayçiçek ve Ayçiçek Yağı Teknolojisi
Öğr. Gör. Gülce Özcan
Yağ I
|
Organik Kimya Öğr. Gör. Gülce Özcan
Yağ I
|
Organik Kimya 2 Öğr. Gör. Gülce Özcan
Gıda I
|
Gıdalarda Temel İşl.
Öğr. Gör. Fatmagül Halıcı Demir
Gıda II
|
|
13.30-15.00
|
|
Özel Gıdalar Teknolojisi
Dr. Öğr.Üyesi Şafak Yıldırım
Gıda I
Gıda II
|
|
Margarin Teknolojisi
Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger
Yağ II
|
|
Bitkisel Yağ Teknolojisi
Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger
Yağ II
|
|
Ayırma Yöntemleri
Öğr Gör. Zeynep Çetin
Kimya I
|
15.00-16.30
|
Yemek Kültür ve Tarihi
Öğr. Gör. Şinasi Özmen
Yağ II
|
|
Yemek Kültür ve Tarihi
Öğr. Gör. Şinasi Özmen
Yağ II
|
|
Genel Kimya Lab. II
Öğr. Gör. Zeynep Çetin
Gıda I
|
|
Laboratuvar Teknikleri II
Öğr. Gör. Zeynep Çetin
Gıda I
|
|
22.05.2018 SALI
|
9.00-10.30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10.30-12.00
|
Hijyen ve Sanitasyon
Öğr. Gör. Şinasi Özmen
Gıda II
|
|
Yağ Kimyası
Öğr. Gör. Gülce Özcan
Yağ II
|
Yağ Kimyası
Öğr. Gör. Gülce Özcan
Yağ II
|
Biyokimya
Dr. Öğr.Üyesi Hatice Palüzar
Kimya I
|
Biyokimya
Dr. Öğr.Üyesi Hatice Palüzar
Lab I
|
Biyokimya
Dr. Öğr.Üyesi Hatice Palüzar
Yağ I
|
Hijyen ve Sanitasyon
Öğr. Gör. Şinasi Özmen
Gıda I
|
13.30-15.00
|
Tahıl Teknolojisi
Dr. Öğr.Üyesi Şafak YILDIRIM
Yağ I
|
Tahıl Teknolojisi
Dr. Öğr.Üyesi. Şafak Yıldırım
Gıda I
|
|
|
|
|
|
|
15.00-16.30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23.05.2018 ÇARŞAMBA
|
9.00-10.30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10.30-12.00
|
Meyve ve Sebze
Teknolojisi
Dr. Öğr.Üyesi Şafak Yıldırım
Gıda II
|
Meyve ve Sebze
Teknolojisi 2
Dr. Öğr.Üyesi Şafak Yıldırım
Gıda I
|
Organik Kimya
Öğr. Gör. Gülce Özcan
Yağ I
|
|
Organik Kimya Lab.
Öğr. Gör. Gülce Özcan
Yağ I
|
|
|
İstihdam Becerileri
Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan
Kimya I
|
13.30-15.00
|
|
|
Yem Analizleri
Prof. Dr. Zeynep Erdoğan
Gıda I
|
Yağ Rafinasyon Tekn.
Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger
Yağ I
|
|
Çevre Kimyası
Öğr. Gör. Zeynep Çetin
Lab I
|
Yem Analizleri
Prof. Dr. Zeynep Erdoğan
Gıda I
|
Çevre Kimyası
Öğr. Gör. Zeynep Çetin
Kimya I
|
15.00-16:30
|
İşçi Sağlığı ve İş güvenliği
Öğr. Gör. Şinasi Özmen
Yağ II
|
|
İşçi Sağlığı ve İş güvenliği
Öğr. Gör. Şinasi Özmen
Yağ II
|
|
İşçi Sağlığı ve İş güvenliği
Kimya Sanayiinde İşçi Sağlığı ve iş Güvenliği
Öğr. Gör. Şinasi Özmen
Yağ II
|
|
İşçi Sağlığı ve İş güvenliği
Laboratuvar Güvenliği
Öğr. Gör. Şinasi Özmen
Yağ II
|
|
24.05.2018 PERŞEMBE
|
9.00-10.30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10.30-12.00
|
Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Mikrobiyolojisi
Dr. Öğr.Üyesi Halide Aydoğdu
Gıda I
|
|
Yağ Analiz ve Kal.
Kont. 1
Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger
Yağ II
|
Yağ Analiz ve Kal. Kont. Lab.
Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger
Yağ II
|
|
|
Mikrobiyoloji
Dr. Öğr.Üyesi Halide Aydoğdu
Yağ I
|
Tekstil ve Boyarmaddeler
Öğr. Gör. Duygu Şahin Gül
Kimya I
|
13.30-15.00
|
|
Gıda Katkı Maddeleri
Prof.Dr. Zeynep Erdoğan
Kimya I
|
Endüstriyel Stokiometri
Doç. Dr. Ünal Geçgel
Yağ II
|
|
Enstrümental Analiz
Öğr. Gör. Gülce Özcan
Yağ I
|
Enstrümental Analiz
Öğr. Gör. Gülce Özcan
Gıda I
|
Gıda Katkı Maddeleri
Prof.Dr. Zeynep Erdoğan
Kimya II
|
|
15.00-16.30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
25.05.2018 CUMA
|
9.00-10.30
|
Matematik II
Arş. Gör. Dr. Engin Çiçek
Yağ I
|
|
Matematik II
Arş. Gör. Dr. Engin Çiçek
Yağ II
|
|
Matematik II
Arş. Gör. Dr. Engin Çiçek
Yağ II
|
|
Matematik II
Arş. Gör. Dr. Engin Çiçek
Yağ II
|
|
10.30-12.00
|
|
|
Yağ Üretim Teknolojisi
Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger
Yağ I
|
Bitkisel Yağ End.
Atık Değ.
Doç.Dr. Ünal Geçgel
Yağ II
|
İçecek Bilimi
Öğr. Gör. Alper Çevik
Kimya I
|
|
İçecek Bilimi
Öğr. Gör. Alper Çevik
Lab I
|
|
14:30-16.00
|
|
|
|
|
|
|
|
|
16.30-17.30
|
|
|
|
|
|
|
|
|