2017/2018 BAHAR DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI EKTEDİR.

ARDA MESLEK YÜKSEKOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI FİNAL SINAV TAKVİMİ

 

 

GIDA TEKNOLOJİSİ

YAĞ ENDÜSTRİSİ

KİMYA TEKNOLOJİSİ

LABORATUVAR TEKNOLOJİSİ

 

 

I

II

I

II

I

II

I

II

14.05.2018 PAZARTESİ

9.00-10.30

 

 

 

 

 

 

 

 

10.30-12.00

Gıda Kimyası

Gıda Kimyası

Öğr. Gör. Fatmagül Halıcı Demir

 

Gıda I

 

 

 

 

Bitki ve Toprak Analizleri

Doç. Dr. Ünal Geçgel

 

Kimya II

 

 

Gıda Kimyası

Öğr. Gör. Fatmagül Halıcı Demir

 

Yağ I

 

 

Su Analizleri

Doç. Dr. Ünal Geçgel

 

Kimya I

 

13.30-15.00

 

Et ve Ürünleri Teknolojisi 2

Prof.Dr. Zeynep Erdoğan

 

Gıda I

 

Analitik Kimya

Analitik Kimya

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Yağ II

 

 

Analitik Kimya Analitik Kimya I

Öğr. Gör. Duygu Şahin Gül

 

Kimya I

Kimya II

 

 

Analitik Kimya

Analitik Kimya

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Yağ I

 

 

15.00-16.30

Türk Dili-II

Okt.Nebahat YILDIZ

 

Gıda I

 

 

Türk Dili-II

Okt.Nebahat YILDIZ

 

 

Türk Dili-II

Okt.Nebahat YILDIZ

 

 

Türk Dili-II

Okt.Nebahat YILDIZ

 

 

15.05.2018 SALI

9.00-10.30

 

 

 

 

Polimer Teknolojisi

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Kimya  I

 

 

Polimer Teknolojisi

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Lab I

 

 

10.30-12.00

 

 

 

 

 

 

 

 

13.30-15.00

 

 

 

 

 

 

 

 

15.00-16.30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16.05.2018 ÇARŞAMBA

9.00-10.30

 

 

 

 

 

 

 

 

10.30-12.00

Atatürk İlk. Ve İnk. Tar.-II

Okt.Tarık SARIOĞLU

 

Gıda I

 

Gıda Mikrobiyolojisi Lab.

Dr. Öğr.Üyesi Halide Aydoğdu

 

Yağ II

 

 

 

 

Atatürk İlk. Ve İnk. Tar.-II

Okt.Tarık SARIOĞLU

 

Gıda I

 

 

Atatürk İlk. Ve İnk. Tar.-II

Okt.Tarık SARIOĞLU

 

Gıda I

 

 

 

Atatürk İlk. Ve İnk. Tar.-II

Okt.Tarık SARIOĞLU

 

Gıda I

 

Mikrobiyoloji Lab.

Dr. Öğr.Üyesi Halide Aydoğdu

 

Yağ I

 

 

13.30-15.00

 

 

 

 

 

Zeytin ve Zeytin Yağı Teknolojisi

Dr. Öğr.Üyesi Şafak Yıldırım

 

Yağ II

 

 

Analitik Kimya Lab.

Öğr. Gör. Duygu Şahin Gül

 

Kimya I

 

Araştırma Yöntem ve Teknikleri 2

Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan

 

Yağ I

 

 

 

Araştırma Yöntem ve Teknikleri 2

Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan

 

Gıda I

 

15.00-16.30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17.05.2018 PERŞEMBE

9.00-10.30

Yab.Dil.-II

İngilizce

Okt.Şeref YAZICI

 

Gıda I

 

Gıda II

 

 

Yab.Dil.-II

İngilizce

Okt.Şeref YAZICI

 

 

Yab.Dil.-II

İngilizce

Okt.Şeref YAZICI

 

 

Yab.Dil.-II

İngilizce

Okt.Şeref YAZICI

 

 

10.30-12.00

Süt Teknolojisi
 Öğr. Gör. Fatmagül Halıcı Demir

 

Gıda II

 

Süt Teknolojisi 2
 Öğr. Gör. Fatmagül Halıcı Demir

 

Gıda I

 

 

 

Gıda Biyoteknolojisi

Dr. Öğr.Üyesi Halide Aydoğdu

 

Yağ II

 

 

Yüzey Aktif

Maddeler (T)

Doç.Dr. Ünal Geçgel

 

Kimya I

 

 

 

13.30-15.00

 

 

Analitik Kimya Lab. Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Gıda I

 

 

 

Analitik Kimya Lab.

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Yağ I

 

Sanayi Kimyası

Endüstriyel Analiz

Öğr. Gör. Duygu Şahin Gül

 

Lab I

 

15.00-16.30

 

 

 

 

 

 

 

 

18.05.2018 CUMA

9.00-10.30

Bilgi ve İletişim Tekn.

Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan

 

Yağ II

 

Bilgisayar II

Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan

 

Yağ II

 

 

Bilgisayar II

Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan

 

Yağ II

 

 

 

 

10.30-12.00

Kalite Güvencesi ve Standartları

Öğr. Gör. Alper Çevik

 

Yağ I

 

Kalite Güvencesi ve Standartları

Öğr. Gör. Alper Çevik

 

Gıda I

 

Kalite Güvencesi ve Standartları

Öğr. Gör. Alper Çevik

 

Yağ II

 

Gıda İşleme İlkeleri 2

Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger

 

Gıda II

 

 

 

Kimya Teknolojileri(T)

Doç. Dr. Ünal Geçgel

 

Kimya I

 

 

 

14:30-16.00

 

Alkollü, Alkolsüz İçecekler

Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger

 

Gıda I

 

 

İşletme Yönetimi

Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan

 

Yağ II

Biyokimya Lab.

Dr. Öğr.Üyesi Hatice Palüzar

 

Kimya I

 

 

Biyokimyasal Teknikler

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Yağ I

 

Biyomalzemeler

Dr. Öğr.Üyesi Hatice Palüzar

 

Lab I

 

16.30-17.30

Genel Kimya II

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Gıda I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Genel Kimya II

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Gıda I

 

 

Genel Kimya II

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Gıda I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GIDA TEKNOLOJİSİ

 

YAĞ ENDÜSTRİSİ

KİMYA TEKNOLOJİSİ

LABORATUVAR TEKNOLOJİSİ

 

 

I

II

I

II

I

II

I

II

21.05.2018 PAZARTESİ

9.00-10.30

 

 

 

 

 

 

 

 

10.30-12.00

Gıdalarda Temel İşl. 2

Öğr. Gör. Fatmagül Halıcı Demir

 

Gıda II

 

 

 

Ayçiçek ve Ayçiçek Yağı Teknolojisi

Öğr. Gör. Gülce Özcan

 

Yağ I

Organik Kimya
 Öğr. Gör. Gülce Özcan

 

Yağ I

 

Organik Kimya 2
 Öğr. Gör. Gülce Özcan

 

Gıda I

 

 

Gıdalarda Temel İşl.

Öğr. Gör. Fatmagül Halıcı Demir

 

Gıda II

 

13.30-15.00

 

Özel Gıdalar Teknolojisi

Dr. Öğr.Üyesi Şafak Yıldırım

 

Gıda I

 

Gıda II

 

 

Margarin Teknolojisi

Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger

 

Yağ II

 

Bitkisel Yağ Teknolojisi

Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger

 

Yağ II

 

Ayırma Yöntemleri

Öğr Gör. Zeynep Çetin

 

Kimya I

 

15.00-16.30

Yemek Kültür ve Tarihi

Öğr. Gör. Şinasi Özmen

 

Yağ II

 

 

Yemek Kültür ve Tarihi

Öğr. Gör. Şinasi Özmen

 

Yağ II

 

 

Genel Kimya Lab. II

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Gıda I

 

Laboratuvar Teknikleri II

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Gıda I

 

22.05.2018 SALI

9.00-10.30

 

 

 

 

 

 

 

 

10.30-12.00

Hijyen ve Sanitasyon

Öğr. Gör. Şinasi Özmen

 

Gıda II

 

 

Yağ Kimyası

Öğr. Gör. Gülce Özcan

 

Yağ II

 

Yağ Kimyası

Öğr. Gör. Gülce Özcan

 

Yağ II

 

Biyokimya

Dr. Öğr.Üyesi Hatice Palüzar

 

Kimya I

 

Biyokimya

Dr. Öğr.Üyesi Hatice Palüzar

 

Lab I

 

Biyokimya

Dr. Öğr.Üyesi Hatice Palüzar

 

Yağ I

 

Hijyen ve Sanitasyon

Öğr. Gör. Şinasi Özmen

 

Gıda I

 

 

13.30-15.00

Tahıl Teknolojisi

Dr. Öğr.Üyesi Şafak YILDIRIM

 

Yağ I

 

 

Tahıl Teknolojisi

Dr. Öğr.Üyesi. Şafak Yıldırım

 

Gıda I

 

 

 

 

 

 

 

15.00-16.30

 

 

 

 

 

 

 

 

23.05.2018 ÇARŞAMBA

9.00-10.30

 

 

 

 

 

 

 

 

10.30-12.00

Meyve ve Sebze

Teknolojisi

Dr. Öğr.Üyesi Şafak Yıldırım

 

Gıda II

 

Meyve ve Sebze

Teknolojisi 2

Dr. Öğr.Üyesi Şafak Yıldırım

 

Gıda I

 

 

Organik Kimya

Öğr. Gör. Gülce Özcan

 

Yağ I

 

 

Organik Kimya Lab.

Öğr. Gör. Gülce Özcan

 

Yağ I

 

 

 

İstihdam Becerileri

Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan

 

Kimya I

 

13.30-15.00

 

 

 

 

 

Yem Analizleri

Prof. Dr. Zeynep Erdoğan

 

Gıda I

 

Yağ Rafinasyon Tekn.

Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger

 

Yağ I

 

 

Çevre Kimyası

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Lab I

 

Yem Analizleri

Prof. Dr. Zeynep Erdoğan

 

Gıda I

 

Çevre Kimyası

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Kimya I

 

15.00-16:30

İşçi Sağlığı ve İş güvenliği

Öğr. Gör. Şinasi Özmen

 

Yağ II

 

İşçi Sağlığı ve İş güvenliği

Öğr. Gör. Şinasi Özmen

 

Yağ II

 

 

İşçi Sağlığı ve İş güvenliği

Kimya Sanayiinde İşçi Sağlığı ve iş Güvenliği

Öğr. Gör. Şinasi Özmen

 

Yağ II

 

 

İşçi Sağlığı ve İş güvenliği

Laboratuvar Güvenliği

Öğr. Gör. Şinasi Özmen

 

Yağ II

 

24.05.2018 PERŞEMBE

9.00-10.30

 

 

 

 

 

 

 

 

10.30-12.00

Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Dr. Öğr.Üyesi Halide Aydoğdu

 

Gıda I

 

 

Yağ Analiz ve Kal.

Kont. 1

Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger

 

Yağ II

Yağ Analiz ve Kal. Kont. Lab.

Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger

 

Yağ II

 

 

Mikrobiyoloji

Dr. Öğr.Üyesi Halide Aydoğdu

 

Yağ I

 

Tekstil ve Boyarmaddeler

Öğr. Gör. Duygu Şahin Gül

 

Kimya I

 

13.30-15.00

 

Gıda Katkı Maddeleri

Prof.Dr. Zeynep Erdoğan

 

Kimya I

 

Endüstriyel Stokiometri

Doç. Dr. Ünal Geçgel

 

Yağ II

 

 

Enstrümental Analiz

Öğr. Gör. Gülce Özcan

 

Yağ I

 

Enstrümental Analiz

Öğr. Gör. Gülce Özcan

 

Gıda I

 

 

Gıda Katkı Maddeleri

Prof.Dr. Zeynep Erdoğan

 

Kimya II

 

 

15.00-16.30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25.05.2018 CUMA

9.00-10.30

Matematik II

Arş. Gör. Dr. Engin Çiçek

 

Yağ I

 

 

Matematik II

Arş. Gör. Dr. Engin Çiçek

 

Yağ II

 

 

 

Matematik II

Arş. Gör. Dr. Engin Çiçek

 

Yağ II

 

 

 

Matematik II

Arş. Gör. Dr. Engin Çiçek

 

Yağ II

 

10.30-12.00

 

 

Yağ Üretim Teknolojisi

Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger

 

Yağ I

Bitkisel Yağ End.

Atık Değ.

Doç.Dr. Ünal Geçgel

 

Yağ II

İçecek Bilimi

Öğr. Gör. Alper Çevik

 

Kimya I

 

 

İçecek Bilimi

Öğr. Gör. Alper Çevik

 

Lab I

 

 

14:30-16.00

 

 

 

 

 

 

 

 

16.30-17.30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu içerik 02.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 2179 kez okundu.