2017-2018 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

ARDA MESLEK YÜKSEKOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ

 

 

GIDA TEKNOLOJİSİ

YAĞ ENDÜSTRİSİ

KİMYA TEKNOLOJİSİ

LABORATUVAR TEKNOLOJİSİ

 

 

I

II

I

II

I

II

I

II

04.06.2018 PAZARTESİ

9.00-10.30

 

Özel Gıdalar Teknolojisi

Yrd. Doç. Dr. Şafak Yıldırım

 

Gıda II

 

 

 

Yağ Üretim Teknolojisi

Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger

 

Gıda II

 

 

 

Polimer Teknolojisi

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Yağ II

 

 

Polimer Teknolojisi

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Yağ I

 

 

10.30-12.00

Gıda Kimyası

Gıda Kimyası

Öğr. Gör. Fatmagül Halıcı Demir

 

Gıda I

 

 

 

Bitki ve Toprak Analizleri

Doç. Dr. Ünal Geçgel

 

Yağ I

 

 

Gıda Kimyası

Öğr. Gör. Fatmagül Halıcı Demir

 

Gıda II

 

 

Su Analizleri

Doç. Dr. Ünal Geçgel

 

Yağ I

13.30-15.00

 

 

Et ve Ürünleri Teknolojisi 2

Prof.Dr. Zeynep Erdoğan

 

Gıda I

 

Analitik Kimya

Analitik Kimya

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Yağ II

 

 

Analitik Kimya Analitik Kimya I

Öğr. Gör. Duygu Şahin Gül

 

Kimya I

 

Analitik Kimya

Analitik Kimya

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Yağ I

 

 

15.00-16.30

Türk Dili-II

Okt.Nebahat YILDIZ

 

Yağ I

 

 

 

Türk Dili-II

Okt.Nebahat YILDIZ

 

Yağ I

 

 

Türk Dili-II

Okt.Nebahat YILDIZ

 

Yağ I

 

 

Türk Dili-II

Okt.Nebahat YILDIZ

 

Yağ I

 

 

16.30-17,30

İşçi Sağlığı ve İş güvenliği

Öğr. Gör. Şinasi Özmen

 

Yağ I

 

 

İşçi Sağlığı ve İş güvenliği

Öğr. Gör. Şinasi Özmen

 

Yağ I

 

 

İşçi Sağlığı ve İş güvenliği

Kimya Sanayiinde İşçi Sağlığı ve iş Güvenliği

Öğr. Gör. Şinasi Özmen

 

Yağ I

 

 

 

İşçi Sağlığı ve İş güvenliği

Laboratuvar Güvenliği

Öğr. Gör. Şinasi Özmen

 

Yağ I

 

 

 

05.06.2018 SALI

9.00-10.30

Meyve ve Sebze

Teknolojisi

Yrd.Doç.Dr. Şafak Yıldırım

 

Gıda II

 

Meyve ve Sebze

Teknolojisi 2

Yrd.Doç.Dr. Şafak Yıldırım

 

Gıda II

 

 

 

Ayçiçek ve Ayçiçek Yağı Teknolojisi

Öğr. Gör. Gülce Özcan

 

Yağ II

 

 

 

 

İstihdam Becerileri

Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan

 

Lab II

 

10.30-12.00

Gıdalarda Temel İşl. 2

Öğr. Gör. Fatmagül Halıcı Demir

 

Gıda II

 

 

Organik Kimya

Öğr. Gör. Gülce Özcan

 

Yağ II

 

 

Enstrümental Analiz

Öğr. Gör. Gülce Özcan

 

Yağ I

 

Enstrümental Analiz

Öğr. Gör. Gülce Özcan

 

Yağ I

Gıdalarda Temel İşl. 2

Öğr. Gör. Fatmagül Halıcı Demir

 

Gıda II

 

 

13.30-15.00

Tahıl Teknolojisi

Yrd.Doç.Dr. Şafak YILDIRIM

 

Gıda II

 

Tahıl Teknolojisi

Yrd.Doç.Dr. Şafak Yıldırım

 

Gıda II

Yağ Kimyası

Öğr. Gör. Gülce Özcan

 

Yağ II

Yağ Kimyası

Öğr. Gör. Gülce Özcan

 

Yağ II

 

Bitkisel Yağ Teknolojisi

Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger

 

Yağ II

 

Ayırma Yöntemleri

Öğr Gör. Zeynep Çetin

 

Lab II

15.00-16.30

 

 

 

Bitkisel Yağ End.

Atık Değ.

Doç.Dr. Ünal Geçgel

 

Yağ II

 

Genel Kimya Lab. II

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Gıda II

 

 

 

 

 

16.30-17.30

Hijyen ve Sanitasyon

Öğr. Gör. Şinasi Özmen

 

Gıda II

 

 

İşletme Yönetimi

Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan

 

Yağ II

 

İçecek Bilimi

Öğr. Gör. Alper Çevik

 

Kimya II

 

 

İçecek Bilimi

Öğr. Gör. Alper Çevik

 

Kimya II

Hijyen ve Sanitasyon

Öğr. Gör. Şinasi Özmen

 

Gıda II

 

06.06.2018 ÇARŞAMBA

9.00-10.30

Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Yrd. Doç. Dr. Halide Aydoğdu

 

Gıda II

 

 

Yağ Analiz ve Kal.

Kont. 1

Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger

 

Yağ II

 

Yağ Analiz ve Kal. Kont. Lab.

Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger

 

Yağ II

Organik Kimya Lab.

Öğr. Gör. Gülce Özcan

 

Yağ I

 

Mikrobiyoloji

Yrd. Doç. Dr. Halide Aydoğdu

 

Gıda I

 

Tekstil ve Boyarmaddeler

Öğr. Gör. Duygu Şahin Gül

 

Kimya II

10.30-12.00

Atatürk İlk. Ve İnk. Tar.-II

Okt.Tarık SARIOĞLU

 

Yağ I

 

 

 

Atatürk İlk. Ve İnk. Tar.-II

Okt.Tarık SARIOĞLU

 

Yağ I

 

 

Atatürk İlk. Ve İnk. Tar.-II

Okt.Tarık SARIOĞLU

 

Yağ I

 

 

Atatürk İlk. Ve İnk. Tar.-II

Okt.Tarık SARIOĞLU

 

Yağ I

 

 

13.30-15.00

Süt Teknolojisi
 Öğr. Gör. Fatmagül Halıcı Demir

 

Gıda I

Süt Teknolojisi 2
 Öğr. Gör. Fatmagül Halıcı Demir

 

Gıda I

 

 

 

Yağ Rafinasyon Tekn.

Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger

 

Yağ II

 

Analitik Kimya Lab.

Öğr. Gör. Duygu Şahin Gül

 

Kimya I

Araştırma Yöntem ve Teknikleri 2

Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan

 

Kimya II

 

 

Araştırma Yöntem ve Teknikleri 2

Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan

 

Kimya II

15.00-16.30

 

 

Endüstriyel Stokiometri

Doç. Dr. Ünal Geçgel

 

Yağ II

 

Yem Analizleri

Prof. Dr. Zeynep Erdoğan

 

Gıda I

 

 

 

 

 

Yem Analizleri

Prof. Dr. Zeynep Erdoğan

 

Gıda I

 

 

 

16.30-17.30

 

 

 

 

 

 

Zeytin ve Zeytin Yağı Teknolojisi

Yrd.Doç.Dr. Şafak Yıldırım

 

Yağ II

 

 

 

Çevre Kimyası

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Kimya II

 

Çevre Kimyası

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Kimya II

07.06.2018 PERŞEMBE

9.00-10.30

Yab.Dil.-II

İngilizce

Okt.Şeref YAZICI

 

Gıda I

 

 

Yab.Dil.-II

İngilizce

Okt.Şeref YAZICI

 

Gıda I

 

Yab.Dil.-II

İngilizce

Okt.Şeref YAZICI

 

Gıda II

 

Yab.Dil.-II

İngilizce

Okt.Şeref YAZICI

 

Gıda II

 

10.30-12.00

Gıda Mikrobiyolojisi Lab.

Yrd. Doç. Dr. Halide Aydoğdu

 

Gıda I

 

 

Gıda Katkı Maddeleri

Prof.Dr. Zeynep Erdoğan

 

Yağ I

 

 

Gıda Biyoteknolojisi

Yrd. Doç. Dr. Halide Aydoğdu

 

Gıda I

 

Yüzey Aktif

Maddeler (T)

Doç.Dr. Ünal Geçgel

 

Kimya I

Mikrobiyoloji Lab.

Yrd. Doç. Dr. Halide Aydoğdu

 

Gıda I

 

13.30-15.00

Yemek Kültür ve Tarihi

Öğr. Gör. Şinasi Özmen

 

Yağ II

 

 

Yemek Kültür ve Tarihi

Öğr. Gör. Şinasi Özmen

 

Yağ II

 

 

Biyokimya

Yrd. Doç. Dr. Hatice Palüzar

 

Yağ I

Biyokimya

Yrd. Doç. Dr. Hatice Palüzar

 

Yağ I

Biyokimya

Yrd. Doç. Dr. Hatice Palüzar

 

Yağ I

Sanayi Kimyası

Endüstriyel Analiz

Öğr. Gör. Duygu Şahin Gül

 

Kimya II

15.00-16.30

Bilgi ve İletişim Tekn.

Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan

 

Yağ II

 

 

Bilgisayar II

Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan

 

Yağ II

 

Analitik Kimya Lab. Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Kimya I

 

 

Bilgisayar II

Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan

 

Yağ II

 

 

Analitik Kimya Lab.

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Kimya I

 

Laboratuvar Teknikleri II

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Kimya I

 

08.06.2018 CUMA

9.00-10.30

Matematik II

Arş. Gör. Dr. Engin Çiçek

 

Gıda I

 

Matematik II

Arş. Gör. Dr. Engin Çiçek

 

Gıda I

 

 

Matematik II

Arş. Gör. Dr. Engin Çiçek

 

Gıda I

 

Biyokimya Lab.

Yrd. Doç. Dr. Hatice Palüzar

 

Yağ I

 

 

Matematik II

Arş. Gör. Dr. Engin Çiçek

 

Gıda I

 

Biyokimyasal Teknikler

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Yağ I

 

 

10.30-12.00

Kalite Güvencesi ve Standartları

Öğr. Gör. Alper Çevik

 

Gıda II

Kalite Güvencesi ve Standartları

Öğr. Gör. Alper Çevik

 

Gıda II

Kalite Güvencesi ve Standartları

Öğr. Gör. Alper Çevik

 

Gıda II

Gıda İşleme İlkeleri 2

Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger

 

Yağ II

 

 

Kimya Teknolojileri(T)

Doç. Dr. Ünal Geçgel

 

Kimya II

 

Biyomalzemeler

Yrd. Doç. Dr. Hatice Palüzar

 

Yağ II

14:30-16.00

 

Alkollü, Alkolsüz İçecekler

Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger

 

Gıda I

 

 

Margarin Teknolojisi

Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger

 

Gıda I

 

Organik Kimya
 Öğr. Gör. Gülce Özcan

 

Kimya I

 

Organik Kimya 2
 Öğr. Gör. Gülce Özcan

 

Kimya II

 

 

 

16.30-17.30

Genel Kimya II

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Yağ I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Genel Kimya II

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Yağ I

 

Genel Kimya II

Öğr. Gör. Zeynep Çetin

 

Yağ I

 

 

 

Ek Dosyalar
Bu içerik 21.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 2011 kez okundu.