|
|
GIDA TEKNOLOJİSİ
|
YAĞ ENDÜSTRİSİ
|
KİMYA TEKNOLOJİSİ
|
LABORATUVAR TEKNOLOJİSİ
|
|
|
I
|
II
|
I
|
II
|
I
|
II
|
I
|
II
|
04.06.2018 PAZARTESİ
|
9.00-10.30
|
|
Özel Gıdalar Teknolojisi
Yrd. Doç. Dr. Şafak Yıldırım
Gıda II
|
Yağ Üretim Teknolojisi
Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger
Gıda II
|
|
Polimer Teknolojisi
Öğr. Gör. Zeynep Çetin
Yağ II
|
|
Polimer Teknolojisi
Öğr. Gör. Zeynep Çetin
Yağ I
|
|
10.30-12.00
|
Gıda Kimyası
Gıda Kimyası
Öğr. Gör. Fatmagül Halıcı Demir
Gıda I
|
|
|
Bitki ve Toprak Analizleri
Doç. Dr. Ünal Geçgel
Yağ I
|
|
Gıda Kimyası
Öğr. Gör. Fatmagül Halıcı Demir
Gıda II
|
|
Su Analizleri
Doç. Dr. Ünal Geçgel
Yağ I
|
13.30-15.00
|
|
Et ve Ürünleri Teknolojisi 2
Prof.Dr. Zeynep Erdoğan
Gıda I
|
Analitik Kimya
Analitik Kimya
Öğr. Gör. Zeynep Çetin
Yağ II
|
|
Analitik Kimya Analitik Kimya I
Öğr. Gör. Duygu Şahin Gül
Kimya I
|
|
Analitik Kimya
Analitik Kimya
Öğr. Gör. Zeynep Çetin
Yağ I
|
|
15.00-16.30
|
Türk Dili-II
Okt.Nebahat YILDIZ
Yağ I
|
|
Türk Dili-II
Okt.Nebahat YILDIZ
Yağ I
|
|
Türk Dili-II
Okt.Nebahat YILDIZ
Yağ I
|
|
Türk Dili-II
Okt.Nebahat YILDIZ
Yağ I
|
|
16.30-17,30
|
İşçi Sağlığı ve İş güvenliği
Öğr. Gör. Şinasi Özmen
Yağ I
|
|
İşçi Sağlığı ve İş güvenliği
Öğr. Gör. Şinasi Özmen
Yağ I
|
|
İşçi Sağlığı ve İş güvenliği
Kimya Sanayiinde İşçi Sağlığı ve iş Güvenliği
Öğr. Gör. Şinasi Özmen
Yağ I
|
|
İşçi Sağlığı ve İş güvenliği
Laboratuvar Güvenliği
Öğr. Gör. Şinasi Özmen
Yağ I
|
|
05.06.2018 SALI
|
9.00-10.30
|
Meyve ve Sebze
Teknolojisi
Yrd.Doç.Dr. Şafak Yıldırım
Gıda II
|
Meyve ve Sebze
Teknolojisi 2
Yrd.Doç.Dr. Şafak Yıldırım
Gıda II
|
|
Ayçiçek ve Ayçiçek Yağı Teknolojisi
Öğr. Gör. Gülce Özcan
Yağ II
|
|
|
|
İstihdam Becerileri
Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan
Lab II
|
10.30-12.00
|
Gıdalarda Temel İşl. 2
Öğr. Gör. Fatmagül Halıcı Demir
Gıda II
|
|
Organik Kimya
Öğr. Gör. Gülce Özcan
Yağ II
|
|
Enstrümental Analiz
Öğr. Gör. Gülce Özcan
Yağ I
|
Enstrümental Analiz
Öğr. Gör. Gülce Özcan
Yağ I
|
Gıdalarda Temel İşl. 2
Öğr. Gör. Fatmagül Halıcı Demir
Gıda II
|
|
13.30-15.00
|
Tahıl Teknolojisi
Yrd.Doç.Dr. Şafak YILDIRIM
Gıda II
|
Tahıl Teknolojisi
Yrd.Doç.Dr. Şafak Yıldırım
Gıda II
|
Yağ Kimyası
Öğr. Gör. Gülce Özcan
Yağ II
|
Yağ Kimyası
Öğr. Gör. Gülce Özcan
Yağ II
|
|
Bitkisel Yağ Teknolojisi
Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger
Yağ II
|
|
Ayırma Yöntemleri
Öğr Gör. Zeynep Çetin
Lab II
|
15.00-16.30
|
|
|
|
Bitkisel Yağ End.
Atık Değ.
Doç.Dr. Ünal Geçgel
Yağ II
|
Genel Kimya Lab. II
Öğr. Gör. Zeynep Çetin
Gıda II
|
|
|
|
|
16.30-17.30
|
Hijyen ve Sanitasyon
Öğr. Gör. Şinasi Özmen
Gıda II
|
|
|
İşletme Yönetimi
Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan
Yağ II
|
İçecek Bilimi
Öğr. Gör. Alper Çevik
Kimya II
|
|
İçecek Bilimi
Öğr. Gör. Alper Çevik
Kimya II
|
Hijyen ve Sanitasyon
Öğr. Gör. Şinasi Özmen
Gıda II
|
06.06.2018 ÇARŞAMBA
|
9.00-10.30
|
Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Mikrobiyolojisi
Yrd. Doç. Dr. Halide Aydoğdu
Gıda II
|
|
Yağ Analiz ve Kal.
Kont. 1
Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger
Yağ II
|
Yağ Analiz ve Kal. Kont. Lab.
Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger
Yağ II
|
Organik Kimya Lab.
Öğr. Gör. Gülce Özcan
Yağ I
|
|
Mikrobiyoloji
Yrd. Doç. Dr. Halide Aydoğdu
Gıda I
|
Tekstil ve Boyarmaddeler
Öğr. Gör. Duygu Şahin Gül
Kimya II
|
10.30-12.00
|
Atatürk İlk. Ve İnk. Tar.-II
Okt.Tarık SARIOĞLU
Yağ I
|
|
Atatürk İlk. Ve İnk. Tar.-II
Okt.Tarık SARIOĞLU
Yağ I
|
|
Atatürk İlk. Ve İnk. Tar.-II
Okt.Tarık SARIOĞLU
Yağ I
|
|
Atatürk İlk. Ve İnk. Tar.-II
Okt.Tarık SARIOĞLU
Yağ I
|
|
13.30-15.00
|
Süt Teknolojisi Öğr. Gör. Fatmagül Halıcı Demir
Gıda I
|
Süt Teknolojisi 2 Öğr. Gör. Fatmagül Halıcı Demir
Gıda I
|
|
Yağ Rafinasyon Tekn.
Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger
Yağ II
|
Analitik Kimya Lab.
Öğr. Gör. Duygu Şahin Gül
Kimya I
|
Araştırma Yöntem ve Teknikleri 2
Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan
Kimya II
|
|
Araştırma Yöntem ve Teknikleri 2
Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan
Kimya II
|
15.00-16.30
|
|
|
Endüstriyel Stokiometri
Doç. Dr. Ünal Geçgel
Yağ II
Yem Analizleri
Prof. Dr. Zeynep Erdoğan
Gıda I
|
|
|
|
Yem Analizleri
Prof. Dr. Zeynep Erdoğan
Gıda I
|
|
|
16.30-17.30
|
|
|
|
Zeytin ve Zeytin Yağı Teknolojisi
Yrd.Doç.Dr. Şafak Yıldırım
Yağ II
|
|
Çevre Kimyası
Öğr. Gör. Zeynep Çetin
Kimya II
|
|
Çevre Kimyası
Öğr. Gör. Zeynep Çetin
Kimya II
|
07.06.2018 PERŞEMBE
|
9.00-10.30
|
Yab.Dil.-II
İngilizce
Okt.Şeref YAZICI
Gıda I
|
|
Yab.Dil.-II
İngilizce
Okt.Şeref YAZICI
Gıda I
|
|
Yab.Dil.-II
İngilizce
Okt.Şeref YAZICI
Gıda II
|
|
Yab.Dil.-II
İngilizce
Okt.Şeref YAZICI
Gıda II
|
|
10.30-12.00
|
Gıda Mikrobiyolojisi Lab.
Yrd. Doç. Dr. Halide Aydoğdu
Gıda I
|
Gıda Katkı Maddeleri
Prof.Dr. Zeynep Erdoğan
Yağ I
|
|
Gıda Biyoteknolojisi
Yrd. Doç. Dr. Halide Aydoğdu
Gıda I
|
|
Yüzey Aktif
Maddeler (T)
Doç.Dr. Ünal Geçgel
Kimya I
|
Mikrobiyoloji Lab.
Yrd. Doç. Dr. Halide Aydoğdu
Gıda I
|
|
13.30-15.00
|
Yemek Kültür ve Tarihi
Öğr. Gör. Şinasi Özmen
Yağ II
|
|
Yemek Kültür ve Tarihi
Öğr. Gör. Şinasi Özmen
Yağ II
|
|
Biyokimya
Yrd. Doç. Dr. Hatice Palüzar
Yağ I
|
Biyokimya
Yrd. Doç. Dr. Hatice Palüzar
Yağ I
|
Biyokimya
Yrd. Doç. Dr. Hatice Palüzar
Yağ I
|
Sanayi Kimyası
Endüstriyel Analiz
Öğr. Gör. Duygu Şahin Gül
Kimya II
|
15.00-16.30
|
Bilgi ve İletişim Tekn.
Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan
Yağ II
|
|
Bilgisayar II
Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan
Yağ II
Analitik Kimya Lab. Öğr. Gör. Zeynep Çetin
Kimya I
|
|
Bilgisayar II
Öğr. Gör. Sedat Kocadoğan
Yağ II
|
|
Analitik Kimya Lab.
Öğr. Gör. Zeynep Çetin
Kimya I
Laboratuvar Teknikleri II
Öğr. Gör. Zeynep Çetin
Kimya I
|
|
08.06.2018 CUMA
|
9.00-10.30
|
Matematik II
Arş. Gör. Dr. Engin Çiçek
Gıda I
|
|
Matematik II
Arş. Gör. Dr. Engin Çiçek
Gıda I
|
|
Matematik II
Arş. Gör. Dr. Engin Çiçek
Gıda I
Biyokimya Lab.
Yrd. Doç. Dr. Hatice Palüzar
Yağ I
|
|
Matematik II
Arş. Gör. Dr. Engin Çiçek
Gıda I
Biyokimyasal Teknikler
Öğr. Gör. Zeynep Çetin
Yağ I
|
|
10.30-12.00
|
Kalite Güvencesi ve Standartları
Öğr. Gör. Alper Çevik
Gıda II
|
Kalite Güvencesi ve Standartları
Öğr. Gör. Alper Çevik
Gıda II
|
Kalite Güvencesi ve Standartları
Öğr. Gör. Alper Çevik
Gıda II
|
Gıda İşleme İlkeleri 2
Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger
Yağ II
|
|
Kimya Teknolojileri(T)
Doç. Dr. Ünal Geçgel
Kimya II
|
|
Biyomalzemeler
Yrd. Doç. Dr. Hatice Palüzar
Yağ II
|
14:30-16.00
|
|
Alkollü, Alkolsüz İçecekler
Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger
Gıda I
|
|
Margarin Teknolojisi
Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger
Gıda I
|
Organik Kimya Öğr. Gör. Gülce Özcan
Kimya I
|
Organik Kimya 2 Öğr. Gör. Gülce Özcan
Kimya II
|
|
|
16.30-17.30
|
Genel Kimya II
Öğr. Gör. Zeynep Çetin
Yağ I
|
|
|
|
Genel Kimya II
Öğr. Gör. Zeynep Çetin
Yağ I
|
|
Genel Kimya II
Öğr. Gör. Zeynep Çetin
Yağ I
|
|