1. Sınıf Öğrencilerimizin “Türkiye’de Coğrafi İşaretli Ürünler” ve “Tematik Restoranlar” Sergisi Açıldı.

Yüksekokulumuz  Yağ Endüstrisi ve Aşçılık Programı 1.sınıf öğrencilerinin 2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar döneminde dersleri kapsamında hazırladıkları proje ödevleri okulumuz panolarında sergilendi.

Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Damla Zeynep Ütebay, öğrencilerimize Türkiye’ de tescillenen ürünleri tanıtmak, önemini kavratmak ve onları grup çalışmasına teşvik etmek amacıyla toplam 60 öğrencinin projede yer aldığını belirterek 20 posterin sergilendiğini açıkladı.

Aşçılık Programı öğretim elemanımız Öğr. Gör. Çağla Yumuk Mercan da dersi kapsamında Tematik restoranların yeme/içme faaliyetlerinin ötesinde kaliteli deneyim sunan ticari işletmeler olduğunu vurgulayarak bu proje ile öğrencilerin hayal güçleriyle kendi tematik restoranlarını tasarlamalarını sağladıklarını belirtti.

İki öğretim elemanımızı da öğrenci katılımı odaklı çalışmalarından dolayı kutluyoruz.

Ek Resimler
Bu içerik 05.06.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 247 kez okundu.