Bölümler » GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ » Öğretim Elemanları

Görev : (Bölüm Başkanı)
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ - GIDA KALİTE KONTROL VE ANALİZ PROGRAMI (Program Sorumlusu)
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ - GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI (Program Sorumlusu)
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ - YAĞ ENDÜSTRİSİ PROGRAMI (Program Sorumlusu)

Prof. Dr. Zeynep ERDOGAN

Görev : GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ (Bölüm Başkanı)
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ (Öğretim Elemanı)
Telefon : 0 (284) 214 47 56 » Dahili : 154
TÜ E-Posta : zeyneperdogan@trakya.edu.tr
Uzmanlık Alanı : Yemler ve Yem Teknolojisi, Gıda Katkı Maddeleri, oksidan/antioksidan sistemler

Doç. Dr. Halide KARABIYIK

Görev : GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ (Öğretim Elemanı)
Telefon : 0 (284) 214 47 56 » Dahili : 121
TÜ E-Posta : halidekarabiyik@trakya.edu.tr
Uzmanlık Alanı : Mikoloji, Mikrobiyoloji

Dr. Öğr. Üyesi Şafak YILDIRIM

Görev : GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ (Öğretim Elemanı)
Telefon : 0 (284) 214 47 56 » Dahili : 120
TÜ E-Posta : safakyildirim@trakya.edu.tr
Uzmanlık Alanı : Gıda Mikrobiyolojisi, Fermantasyon

Dr. Öğr. Üyesi Gizem Çağla DÜLGER

Görev : GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ (Öğretim Elemanı)
Telefon : 0 (284) 214 47 56 » Dahili : 113
TÜ E-Posta : gizemcagla@trakya.edu.tr
Uzmanlık Alanı : Bitkisel Yağ Teknolojisi

Dr. Öğr. Üyesi Fatmagül Halıcı DEMİR

Görev : GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ (Öğretim Elemanı)
Telefon : 0 (284) 214 47 56 » Dahili : 147
TÜ E-Posta : fatmagulhalici@trakya.edu.tr
Uzmanlık Alanı : Gıda Kimyası, Süt Teknolojisi

Öğr. Gör. Dr. Gülce ÖZCAN

Görev : GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ (Öğretim Elemanı)
Telefon : 0 (284) 214 47 56 » Dahili : 113
TÜ E-Posta : gulceozcan@trakya.edu.tr
Uzmanlık Alanı : ORGANİK KİMYA

Öğr. Gör. Damla Zeynep ÜTEBAY

Görev : GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ (Öğretim Elemanı)
Telefon : 0 (284) 214 47 56 » Dahili : 119
TÜ E-Posta : dzeyneputebay@trakya.edu.tr
Uzmanlık Alanı : Gıda Bilimi ve Mühendisliği, Gıda Teknolojileri, Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, Enstrümental Analiz