TRAKYA BİRLİK ENTEGRE TESİSLERİ’NE TEKNİK GEZİ

03.05.2016 Salı günü, okulumuz Yağ Endüstrisi ve Laboratuvar Teknolojisi Programı 2. Sınıf öğrencilerimizin katılımı ile bitkisel yağ teknolojisi hakkında bilgi almak üzere Tekirdağ İli Yenice Belediyesinde bulunan Trakya Birlik Entegre Tesisleri’ne teknik gezi düzenlenmiştir.

Öğretim elemanlarımızın önderliğinde gerçekleştirilen gezide öğrencilerimize öncelikle Arge Teknik Elemanı Pınar Toprak ve Arge Teknik Elemanı Nilüfer Yılmaz tarafından Yağ fabrikasının tanıtımı yapılıp, yağ üretim prosesi hakkında detaylı bilgiler verilerek öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Bu vesile ile gezilerin gerçekleşmesinde bize yardımcı olan, işletmenin değerli Arge şefi sayın Hatice Balcı, Arge Teknik Elemanı Sayın Pınar Toprak ve gezide bize rehberlik eden tüm çalışanlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.Resim

Bu içerik 06.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 323 kez okundu.