3+1 İŞ YERİ UYGULAMA SÜRECİ

2022-2023 Eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında staj yapacak olan öğrencilerimizin işyerlerine başvuru yapabilmesi için gerekli evraklar ektedir.

1. Öğrencilerimiz aşağıda belirtilen evrakların tümünü bir dosya içerisinde Öğr Gör.Bilge AFŞAROĞLU'na teslim etmelidir.

-    Transkriptleri

-    3+1 staj başvuru formu (1 adet çıktı alınacak. Eksiksiz doldurularak ders danışmanına imzalatılmalıdır)

-  İşletmede mesleki eğitim Sözleşmesi (3 adet çıktı alınacak. Öğrenci bilgileri ve staj yapılacak olan kurumun adı ve adres bilgileri eksiksiz doldurulacaktır)

-   3+1 firma bilgilendirme yazısı (1 adet çıktı alınacak)

2. II. sınıf öğrencileri evraklarını aşağıda belirtilen gün ve saatlerden birinde belirtilen derslikte teslim edebilir ve teslim alabilirler.

Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri saat 15:30’da Derslik 9.

3.  Okul müdürümüz tarafından incelenen evraklarınızı 2. Maddede belirtilen gün ve saatlerden birinde teslim aldıktan sonra evraklarınızı staj yapacağınız işyerine imzalatmalısınız.

4. Öğrencilerimiz evraklarını staj yapacakları işyerine imzalattıktan sonra "işletmede mesleki eğitim sözleşmesi"nin 1 nüshasını 2. Maddede belirtilen gün ve saatlerden birinde Öğr. Gör. Bilge Afşaroğlu’na teslim etmelidir.

BÜTÜNLEMELERDEN SONRA GENEL NOT ORTALAMASI 1,80'İ GEÇEREK STAJ YAPMA HAKKI KAZANACAK OLAN VE STAJ YERİNİ BELİRLEYEMEMİŞ TÜM ÖĞRENCİLER İÇİN EVRAK TESLİMİ SON TARİHİ 7 ŞUBAT OLARAK BELİRLENMİŞTİR.

Öğrencilerimizin staja başlayacakları tarih olan 13 şubat tarihinde sitemizde bulunan 3+1 uygulama süreci bölümünde bulunan “işe başlama bildiri formu”, “devam çizelgesi”, “değerlendirme formu”nun çıktısını alarak “işe başlama bildiri formunu” staj yapacakları işyerine imzalatmalı ve sadece bu formu aynı gün içerisinde teamste oluşturulan staj ekiplerine yüklemeleri gerekmektedir. Diğer formlar staj bitiminde staj danışmanına teslim ıslak imzalı olarak teslim edilecektir.

Ek Dosyalar
Bu içerik 03.01.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 23463 kez okundu.