Turk Chem Show Eurasia 2016 Fuarı Gezimiz.

Arda Meslek Yüksekokulu olarak Öğr.Gör.Dr. Hatice PALUZAR, Öğr.Gör.Sedat KOCADOĞAN, Öğr. Gör. Duygu Şahin GÜL, ve Öğr. Gör. Zeynep Çetin hocalarımızın liderliğinde Kimya ve Laboratuvar Teknolojisi programı öğrencilerinden oluşan kalabalık bir gurup ile 5-12 Kasım 2016 Tarihleri arasında CNR-EXPO'da düzenlenen Türkiye ve Avrasya’nın En Geniş Kapsamlı Kimya Platformu, 7. Uluslararası Kimya Sanayi Grup Fuarı Turk Chem Show Eurasia 2016. fuarını gezdik.

Fuarda öğrencilerimiz, Özel ve Spesifik Kimyasallar, Genel Kimyasallar, Petrokimya ve Kimyasal Ara Ürünlerin sergilendiği Kimyasallar Bölümü, Laboratuvar, Teknoloji, Test-Ölçüm Cihazları, Yardımcı ve Sarf Malzemeleri’nin sergilendiği Laboratuvar Bölümü, Proses-Otomasyon Endüstrisi, Paketleme, Geri Dönüşüm, Lojistik, İş Güvenliği ve Çevre Teknolojileri’nin sergilendiği Teknoloji Bölümü ve İlaç, Gıda, Kozmetik, Kişisel ve Ev Bakım Ürünleri Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri’nin Sergilendiği "Life Sciences Ingredients” Özel bölümlerini gezen öğrencilerimiz, sektör profesyonellerinden kariyerleri ve meslekleri hakkında faydalı bilgiler aldılar.

Bu içerik 14.11.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 278 kez okundu.