Trakya Birlik Teknik Gezimiz.

28.04.2015 Salı günü, okulumuz Yağ Endüstrisi ve Gıda Teknolojisi Programı 2. Sınıf öğrencilerimizin katılımı ile bitkisel yağ teknolojisi hakkında bilgi almak üzere Tekirdağ İli Yenice Belediyesinde bulunan Trakya Birlik Entegre Tesisleri’ne teknik gezi düzenlenmiştir.

Yrd. Doç. Dr. Şafak Yıldırım, Öğr. Gör. Dr. Hatice Palüzar ve Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger önderliğinde gerçekleştirilen gezide öğrencilere öncelikle Arge Müdürü Hatice Balcı tarafından Yağ fabrikasının tanıtımı yapılarak, yağ üretim prosesi hakkında detaylı bilgiler verilerek öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Bu vesile ile gezilerin gerçekleşmesinde bize yardımcı olan, işletmenin değerli Arge Müdürü sayın Hatice Balcı ve gezide bize rehberlik eden tüm çalışanlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu içerik 29.04.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 909 kez okundu.