Kilim Grubu Kartaltepe Mensucat Fabrikası Teknik Gezimizi Yaptık.

06.05.2015 Çarşamba günü, okulumuz Kimya Teknolojisi Programı 2. Sınıf ve Laboratuar Teknolojisi programı 1. sınıf öğrencilerimizin katılımı ile tekstil teknolojisi hakkında bilgi almak üzere Edirne İlinde bulunan Kilim Grubu Kartaltepe Mensucat Fabrikası t.a.ş.’e teknik gezi düzenlenmiştir.

Öğr. Gör. Dr. Hatice Palüzar, Öğr. Gör. Suat Tüysüz, Öğr. Gör. Duygu Şahin ve Öğr. Gör. Zeynep Çetin önderliğinde gerçekleştirilen gezide öğrencilere öncelikle Arge şefi Tekstil Mühendisi Ece Şengül ve Mekanik atölye şefi Makine Mühendisi Tolga Han Bilkolar tarafından fabrikanın tanıtımı yapılarak, iplik işlenmesi, kumaş üretim ve boyama prosesi hakkında detaylı bilgiler verilerek öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Bu vesile ile gezilerin gerçekleşmesinde bize yardımcı olan, işletmenin değerli Arge şefi sayın Ece Şengül ve Mekanik Atölye şefi sayın Tolga Han Bilkolar’a ve gezide bize rehberlik eden tüm çalışanlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu içerik 11.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1420 kez okundu.