Arda Hardaliye tesisi teknik gezimiz.

24.03.2015 Salı günü, okulumuz Gıda Teknolojisi Programı 2. Sınıf öğrencilerimizin katılımı ile Edirne İli Küçükdöllük Köyü’nde bulunan “Arda Hardaliye” üretim tesislerine teknik gezi düzenlenmiştir. Yrd. Doç. Dr. Şafak Yıldırım, Öğr. Gör. Gizem Çağla Dülger ve Öğr. Gör. Fatmagül Halıcı Demir önderliğinde gerçekleştirilen gezide öğrencilerimiz, Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi ile Meyve ve Sebze Teknolojisi derslerinde aldıkları teorik bilgilerin işletme sahasında uygulanması, ilgili ürünlerin üretim akışları hakkında bilgilerini arttırma ve geleneksel gıdaların endüstriyel üretime uyarlanması ile ilgili olarak tecrübeli meslektaşlarıyla deneyimlerini paylaşma imkanı yakalamıştır. Bu vesile ile gezilerin gerçekleşmesinde bize yardımcı olan, işletmenin değerli yöneticisi sayın İlyas Saç ve gezide bize rehberlik eden tüm çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu içerik 01.04.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 531 kez okundu.